,

Com evitar la pols al nostre pis de lloguer

Durant els mesos de més calor de l’any es habitual tenir les portes i finestres obertes durant la major part del dia. Aquest fet pot fer que la calor i la brutícia entri dins de casa, el que pot fer que s’acumuli la pols dins del nostre pis de lloguer.

A continuació us donarem alguns consells molt interessants i útils per evitar que entri la pols i tenir el nostre pis molt més net durant més temps.

La ventilació

Ventilar les habitacions i la major part del nostre pis es molt important per renovar l’aire i evitar les males olors. Però hem d’evitar que es facin corrents, ja que això pot provocar que entri la pols.

S’aconsella ventilar només durant 10 minuts al dia obrint algunes finestres i sobretot evitar les corrents. També si fas servir purificadors d’aire, et poden ajudar a acabar amb males olors i evitar la pols acumulada.

Utilitzar l’aspirador en comptes de l’escombra

Encara que passar l’escombra diàriament es a vegades més ràpid i senzill, es més aconsellable passar l’aspiradora a fons un cop per setmana. Ja que d’aquesta manera netejarem més fàcilment els àcars i zones més difícils de netejar amb l’escombra, i el que també farà que estalviem temps en netejar.

Fer neteja dels filtres de l’aire condicionat

Els filtres del nostre sistema d’aire condicionat poden acumular moltes restes de pols i brutícia. Es aconsellable revisar i netejar a fons aquests filtres per evitar que la pols s’acumuli dins del nostre pis.

Fes servir estores a les portes d’entrada

Es molt recomanable fer servir estores a l’entrada del nostre pis i també a les portes de les terrasses o balcons. La pols i la brutícia solen entrar de l’exterior del nostre pis i cada vegada que entrem a casa, solem portar molta d’aquesta brutícia en les nostres sabates, també dins del possible es recomanable fer servir sabatilles per estar per casa i deixar guardades les sabates de carrer a l’entrada o un lloc destinat per les sabates.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *