,

Com aconseguir estalviar i fer el nostre pis més sostenible?

Tenir un habitatge sostenible i aconseguir una bona eficiència i estalvi ens beneficia a tots, no només a la butxaca, també per el medi ambient.

Avui us volem ensenyar alguns útils consells per aconseguir millorar la nostra economia i fer que el nostre consum i hàbits sigui més eficient.

Estalviar en electricitat

La nostra factura de la llum no deixa de pujar últimament, per poder pal·liar aquesta mesura es aconsellable seguir alguns petits consells com aprofitar més la llum natural que ens entra de l’exterior, fer servir bombetes led i electrodomèstics eficients, controlar la temperatura del nostre pis a l’hivern i l’estiu obrint o tancant les persianes en hores de menys o mes calor. Amb aquests senzills consells podrem estalviar molt en el nostre consum d’electricitat.

Estalviar en aigua

L’aigua es important per la nostra vida, per això ens convé estalviar-la, no només per economia, també per cuidar el medi. Es interessant tenir cura de no deixar les aixetes obertes durant molt de temps, dutxar-nos en comptes d’utilitzar la banyera i fer servir difusors d’aixeta per tal d’estalviar aigua quan rentem els plats.

Amb aquests petits consells podem estalviar molts litres d’aigua durant l’any.

Reciclar es el futur

Reciclar i reutilitzar es el futur, sabies que podem tornar a fer servir una gran part de tots els nostres residus? Convé seguir 3 petits consells per poder reciclar, també anomenat com les 3 “R” que vol dir reduir, reutilitzar i reciclar.

Es interessant separar els nostres residus en diferents compartiments per després poder-ho abocar al contenidor corresponent, ja sigui en plàstic, matèria orgànica, paper i cartró, etc. Amb aquest senzill hàbit aconseguirem reduir els residus i la contaminació donant una segona oportunitat a tots aquets residus per tornar-los a fer servir.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *