Estalviar diners vivint de lloguer

Després de gaudir de les vacances, molts tornem a la normalitat, la feina, l’escola, els estudis… Els gastos de l’estiu queden enrere i cal tornar a la rutina i estalviar es una molt bona opció per preparar-nos per el nadal, un altre època de grans gastos.

Si vius de lloguer, saps que estalviar sempre es una bona idea, per això et volem recomanar alguns passos per poder retallar alguns gastos innecessaris o al menys, reduir-los en una gran part.

Fes comptes dels teus gastos fixes: tenir en compte els gastos fixes en lloguer, subministres, alimentació, combustible, etc ens pot fer recapacitar i conèixer exactament en que ens gastem els nostres diners, per així ser conscients en quins aspectes podem retallar.

Economitzar el gasto energètic: aprofitar la llum natural i reduir el nostre consum fent servir bombetes tipus led ens pot fer estalviar en la nostra factura, sobretot ara que la llum no deixa de pujar.

Alimentació: Podem estalviar centenars d’euros a l’any si mirem bé on, que i com fem la cistella de la compra cada setmana. Sempre es bona idea comparar preus en diferents supermercats i consumir productes d’oferta o de la temporada per així estalviar. També es recomanable no consumir productes precuinats, ja que a part de ser més cars, no son tan saludables.

Transport: ens podem moure en cotxe, moto, bicicleta, transport públic… Convé sempre estudiar bé les nostres necessitats reals i fer servir aquell medi de transport més econòmic per nosaltres.

Seguint aquests petits consells podem estalviar molts diners cada any, saps alguns mes?

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *