,

Consells perquè la teva mudança sigui molt més fàcil

Canviar de pis ens pot suposar molts maldecaps, sobretot quan hem de transportar desenes de caixes, mobles, electrodomèstics, roba… En aquest article et volem donar alguns consells molt útils per ajudar-te a fer la teva mudança molt més fàcil i rapida.

Primer de tot, organització

Abans de començar amb la mudança convé organitzar-se per habitacions o zones del pis i també guardar les nostres coses i material a diferents caixes correctament identificades per saber en tot moment on tenim les coses. Això ens facilitarà la tasca, evitarà que trenquem coses i també a l’hora de tornar-ho a col·locar al nou pis.

Fes neteja

Normalment sempre acumulem coses que no fem servir en el nostre dia a dia. Es molt recomanable llençar, vendre o regalar les coses que no fem servir, ja que ens acumulen espai, feina i també ens farà sentir-nos millor amb nosaltres mateixos per tenir més espai a casa.

Fes el canvi de subministres

Quan es canviem a un nou pis de lloguer, convé canviar tots els nostres contractes de llum, gas, internet, televisió…. Es millor fer-ho al principi per després no haver d’estar dies sense servei i també per a que no ens arribin factures durant el temps que no els hem fet servir.

Una vegada al nou pis, reubica totes les teves pertinències

Ja hem fet gairebé tota la feina, hem traslladat les caixes, hem netejat l’antic pis i ja ens trobem al nou. Haurem d’anar col·locant totes les nostres coses fent servir un ordre, de la mateixa manera que hem fet per fer la mudança. Desempaquetem roba, estris de cuina, estris de bany, electrodomèstics, mobles… i els anem posant al seu lloc.

Una vegada estigui tot col·locat i endreçat, ja no tindràs mes feina que preocupar-te de gaudir de la teva nova estància.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *