Consells per reformar la cuina d’un pis de lloguer

La cuina es una de les estàncies més importants de qualsevol pis o casa de lloguer. A l’hora de llogar el nostre pis, es molt recomanable tenir la cuina en perfectes condicions tant en mobiliari com en els electrodomèstics que hi hagin, com la nevera, vitroceràmica, forn… ja que es un dels llocs on els futurs inquilins es fixaran a l’hora d’escollir el seu possible pis.

Reformar la cuina es una de les millores on més profit en podem treure, això farà que el valor del nostre pis augmenti i també que el lloguem més haviat. Tot i això, caldrà tenir en compte alguns aspectes abans de començar a fer la reforma:

Hem de tenir en compte el nostre pressupost: reformar la cuina es una de les inversions més grans en la reforma d’un pis. Caldrà valorar els imprevistos com canonades, humitats, endolls que no funcionen…

Reformar correctament la cuina del nostre pis també farà que augmenti el seu valor de cares al mercat.

La il·luminació es molt important: una cuina ben il·luminada tant de llum natural com de llum artificial ens pot donar molts beneficis, tant en confort com en facilitats per llogar el nostre pis. Tingues en compte la varietat de llums i làmpedes que pots trobar al mercat abans de decidir-te.

Valora els espais: hem d’aprofitar al màxim tots els espais que disposem a la nostra cuina i tenir un espai de treball ampli. Es molt molest preparar el dinar i no tenir espai suficient per a poder cuinar amb facilitat.

No et deixis portar per les modes: a tothom li agrada estar “a l’ultima” en colors i dissenys a la seva cuina, però no sempre es aconsellable. Com totes les modes, també passen i poden fer que la nostra cuina dissuadi els possibles inquilins en un futur. Pensa sempre en dissenys que puguin perdurar en el temps.

Sempre pensa que reformar la cuina del teu pis com una inversió de futur. Sigues realista i sempre pensa en la persona que valorarà el teu pis a l’hora d’escollir-lo entre d’altres opcions.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *