,

Com trobar un pis de lloguer on acceptin animals?

Tenir un gat o un gat o qualsevol altre animal domèstic pot suposar un problema per trobar pis de lloguer. Els nostres animals son com la nostra família, i no podem portar-los a qualsevol lloc, ja que sempre volem que siguin amb nosaltres.

Per tal de tenir un animal domèstic a un pis de lloguer, cal tenir l’acceptació del propietari així com la seva confiança en nosaltres, ja que hem de ser realistes, no totes les mascotes i els amos, tenen la mateixa cura de no fer malbé les instal·lacions i equipaments d’un pis i comptar amb aquesta confiança no es gens fàcil.

En aquest article, et farem la vida més fàcil si estàs buscant un pis on puguis anar a viure amb la teva mascota.

Trobar el pis ideal per nosaltres i la nostra mascota

Quan comencem a buscar, es molt important fixar-nos en els anuncis i les instruccions del propietari, normalment solen indicar si els animals domèstics son permesos o no. Igualment, si comptem amb els serveis d’una agencia especialitzada en lloguer com Finques Trilla, podem preguntar per un pis que coincideixi amb les nostres necessitats i sempre, informar de que volem llogar-lo amb el nostre animal, ja que en cas d’amagar-ho, ens poden rescindir el contracte.

No tots els pisos son ideals per la nostra mascota

No es el mateix tenir un gat, un periquito o un gos petit, que un gos de grans dimensions. Haurem de trobar un pis ideal per el nostre animal, sobretot si es tracta d’un animal gran, haurem de buscar un pis que sigui ampli i a ser possible amb terrassa o jardí.

Aportar referencies de lloguer

Si ja has viscut en un altre pis amb la teva mascota i no has tingut cap problema, es molt important presentar referencies al propietari del pis per tal d’assegurar la teva responsabilitat, així com la cura dels mobles o instal·lacions del pis.

Que la nostra mascota estigui ben educada i no ocasioni problemes, també farà millorar la convivència amb altres veïns. Si el teu animal no està ben educat, segurament podrà afectar a la convivència d’altres persones.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *