Principals avantatges de contractar una agència de lloguer professional

El lloguer entre particulars cada vegada es menys comú. Moltes persones prefereixen comptar amb els serveis professionals per gestionar el seu pis de lloguer.

Això fa tenir grans avantatges i evita molts de problemes que mencionarem en aquest article.

Millor promoció del pis de lloguer

Els professionals del lloguer s’encarreguen de promocionar el pis, fer fotos i fer-lo veure en tot tipus de plataformes immobiliàries, tant de forma online com de forma presencial.

Busquen l’inquilí ideal per el pis

Per evitar problemes d’impagament, es fan anàlisis de solvència, viabilitat i es contracten assegurances per evitar inquilins morosos entre altres mesures. Les agencies professionals del lloguer sempre faran la recerca de l’inquilí ideal.

Gestió i elaboració del contracte de lloguer

Les empreses de gestió professional del lloguer s’encarregaran de redactar el contracte de lloguer segons la Llei d’Arrendaments Urbans, on inclouran les obligacions i drets de totes les parts que signaran el contracte.

Gestió del lloguer

Una altra de les avantatges de contractar un professional del lloguer immobiliari, es que tant els propietaris com els inquilins no s’hauran d’encarregar de solucionar els problemes o incidències que puguin sorgir, ja que una empresa professional s’encarregarà de mediar i ajudar de forma que agilitzarà els tràmits segons el que diu la llei.

Cobrament garantit de les mensualitats

Un impagament suposa molts maldecaps en la gestió d’un lloguer. Avui en dia disposem de medis i assegurances per evitar que un impagament pugui suposar un problema per els propietaris.

Ja siguis propietari d’un pis o un inquilí, no dubtis i contacta amb Finques Trilla si vols llogar un pis a Figueres o voltants. T’ajudem en tots els tràmits que necessitis.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *