, , ,

Pasos per fer un certificat energètic en un habitatge

El certificat energètic es important a l’hora de llogar un pis o habitatge. Es un dels documents que hem de tenir de forma obligatoria que ens evitarà molts problemes.

Aquest certificat ens informa del consum i de les emissions del CO2 que l’habitatge produeix. Per saber si es mes o menys eficient, el certificat energètic es clasifica en lletres que van des de la A fins la G, on la A es la classificació més eficient i la G la que es menys.

Per obtenir el nostre certificat energètic haurem d’acudir a un tècnic especialitzat i titulat que comprovarà l’aïllament de l’habitatge, façana, calefacció, etc i assignaràn una qualificació mitjançant una lletra de la A fins la G. Una vegada tinguem el nostre certificat d’eficiència energètica haurem de registrar-lo.

Un cop tinguem pagat i expedit correctament el certificat d’eficiència energètica per un tècnic qualificat, haurem de registrar-lo.

Ja nomès ens quedarà fer veure la nostra certificació energètica allà on publiquem el nostre habitatge, així com també haurem de proporcionar una còpia del certificat al nostra inquilí amb el contracte de lloguer.

This post is also available in: Catalán

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *