, ,

Vull llogar un pis a Figueres. Que necessito tenir?

Si tens la necessitat de llogar un pis al municipi de Figueres has de saber que necessites disposar d’una sèrie de documents i requeriments per fer-ho de forma fàcil, segura i legal.

A continuació t’explicarem tot el que necessites per poder llogar el teu pis somiat sense cap problema.

Documentació personal: Tant si llogues tu sol o amb altres persones, necessitaràs tota la documentació personal (DNI o passaport) teva i dels teus companys o companyes de pis.

Per signar el contracte de lloguer es imprescindible que hi apareguin totes les dades de cadascun dels inquilins.

Documentació laboral i/o econòmica: Tant si treballes o tens un altre tipus d’ingressos o estàs a l’atur, necessitaràs presentar documents per poder demostrar i analitzar la teva viabilitat econòmica. Es molt habitual que et demanin el contracte de treball, les teves últimes nòmines , un certificat del banc on hi aparegui que no has tingut incidències d’impagament o descoberts o els teus moviments de la teva compta corrent.

Referències d’altres lloguers: Si ja has viscut en un altre pis de lloguer et poden demanar referències d’altres propietaris així com un certificat de fiabilitat.

Fiança, honoraris de l’agència i mes en curs: Una vegada hagis complert amb tots els passos anteriors i arribi el moment de signar el contracte de lloguer, hauràs d’abonar un mes de fiança que s’haurà de depositar en l’organisme corresponent, un mes en curs per l’import del lloguer i els honoraris de l’agència.

Necessites llogar un pis a Figueres? No ho dubtis i contacta amb Finques Trilla.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *