, ,

5 trucs que t’ajudaràn a estalviar en la teva factura de la llum

A l’hivern i més concretament a la pujada de Gener convé estalviar en els nostres consums. Son èpoques que fem servir molt la calefacció, el microones, la bomba de calor de l’aire condicionat i tot això fa que la nostra factura de la llum pugi.

En aquest article us enumerarem 5 útils consells que de ben segur que us ajudaran a estalviar, sobretot si teniu un pis de lloguer.

Escollir una tarifa que tingui en compte les nostres necessitats: es convenient conèixer la tarifa contractada que tenim, tant com la potència com el nostre consum i el preu per kWh.

Existeixen tarifes que es poden adaptar a les hores de més consum durant el dia i així poder reduir el preu de la nostra factura. Per poder-ho saber amb més detall, es convenient contactar a la nostra companyia contractada.

Tenir en compte la nostra il·luminació: fer servir bombetes led i aprofitar al màxim la llum natural farà que el nostre estalvi sigui molt notori.

La llum natural ens ajudarà a mantenir el nostre pis a una bona temperatura durant el dia, evitant així fer servir en excés la nostra calefacció. Per altra banda, les bombetes led poden il·luminar molt més que les bombetes tradicionals i tenir un consum molt més baix.

Fer servir reguladors: els reguladors ens poden ajudar a rebaixar el nostre consum energètic. Ens permeten regular la temperatura de la calefacció i fer que es pari en quant arriba a una temperatura determinada.

Fer un consum responsable: apagar els aparells que no fem servir, no deixar tv o dispositus en stand-by, apagar les llums que no es fan servir i consumir únicament quan es necessita farà que les nostres factures siguin més econòmiques.

Mantenir la nostra calefacció a una temperatura entre els 16 i 18 graus: a l’hivern no cal anar en màniga curta per casa. Mantenir constantment una temperatura entre els 16 i 18 graus es més que suficient perquè la sensació de fred no estigui present.

Tenir la nostra calefacció per sobre d’aquesta temperatura farà que el consum s’elevi molt més i amb això també l’import de la nostra factura.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *