,

Suggeriments per estalviar centenars d’euros anuals per pagament de llum elèctrica

Podem estalviar cada dia en la nostra factura d’electricitat, només assumint certes rutines que ens poden suposar fins a un estalvi de 200 € a l’any, cosa ideal si volem gastar menys i viure més tranquils.

Conèixer la potència i com influeix en la factura de llum és molt important, segons la companyia la factura de consum arriba mensual o bimensual al pis de lloguer on s’especifiquen les dades de consum i les condicions del contracte.

Revisar els costos i la potència per verificar que és la que necessitem, pot generar-nos un bon estalvi en la factura. Igual que el tipus de tarifa influeix en l’import a pagar, per la qual cosa cal seleccionar la que s’adapti a les necessitats d’energia elèctrica i al pressupost familiar. La tarifa de discriminació horària permet estalviar durant les hores que no s’està en l’habitatge.

Conèixer l’etiqueta energètica dels electrodomèstics pot ser un bon pla d’estalvi, en aconseguir un consum molt eficient amb A +++. A ++ i A + o moderat amb A i B estalviant energia i disminuint l’import de la factura final.

Un frigorífic pot gastar 662 kWh, seguir els suggeriments sobre ajust de la temperatura i no deixar la seva porta oberta és un estalvi addicional a tenir en compte. La TV pot gastar 263 KWh i apagar-lo quan no s’usa és una altra de les opcions per estalviar en el consum elèctric.

Utilitza la rentadora en hores claus segons la tarifa ja que consumeix 255 kWh i l’assecadora s’ha d’utilitzar plena perquè gasta 255 KWh o fins i tot en el millor dels casos, si es pot evitar utilitzar l’assecadora molt millor.

Evitar les mitjanes càrregues dels rentaplats per no gastar més de 246 KWh és una altra de les opcions a tenir en compte, ja que aquests electrodomèstics són els que més llum consumeixen.

Convé tenir en compte utilitzar llums de tipus LED per estalviar alguns euros addicionals a la nostra factura final. Tot això ens ajudarà a estalviar molts diners a final d’any a la nostra factura que sempre ens anirà bé per viure més esplaiats.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *