Quines reformes es poden fer a un pis llogat?

Si residim en un pis de lloguer, hem de saber que a l’hora de fer una reforma en un inmoble que suposi un canvi en la seva estructura, hem de comptar amb el consentiment de l’arrendador o propietari de l’immoble. Però, això vol dir que no es poden fer cap tipus de canvi?

Existeixen petits canvis que podem realitzar a un pis de lloguer, encara que hem de tenir en compte, que a l’hora de tornar el pis un cop finalitzat el contracte de lloguer, haurem de tornar-lo en el mateix estat en el que estava.

Quins canvis podem realitzar a un pis com a inquilins?

Pintura o paper per parets: Podem pintar les parets en un altre color i fer servir el paper de paret per modificar la decoració de les diferents estàncies, però haurem de tenir en compte que sempre han de ser modificacions es puguin tornar a modificar per a deixar el pis com estava al principi.

Reformar el sòl: Es pot modificar el sòl sempre que no es facin obres, com per exemple els vinils o el parquet adhesiu, dos exemples que es poden posar i treure de forma fàcil i sense modificar l’estructura del pis.

Il·luminació: Podem modificar les bombetes per unes altres tipus LED o de baix consum, sempre que tornem a fer servir les antigues un cop finalitzat el contracte.

Mobles: Si comptem amb un pis de lloguer amb mobles, podem fer servir d’altres o modificar-los amb paper o vinils, sempre tenint en compte de tornar-los a deixar com al principi i sense fer-los malbé al finalitzar el nostre contracte de lloguer.

Sempre serà aconsellable consultar al propietari abans de fer qualsevol modificació al pis i fer canvi amb coherència i amb cura de no fer malbé cap element de l’habitatge.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *