, ,

Llogar pis amb o sense mobles?

Tant si ets inquilí com propietari, de ben segur que es una pregunta que t’has fet mes d’una vegada a l’hora de llogar el teu pis. Per això, en aquest article volem comentar i mencionar quins son els avantatges e inconvenients de llogar un pis amb o sense mobles i que haurem de valorar segons les nostres circumstancies.

Avantatges i inconvenients de llogar un pis amb mobles per el propietari

Un pis amb mobles sempre serà més atractiu de cares als nostres possibles inquilins i en principi, ens serà mes fàcil llogar-lo a persones que tenen una gran mobilitat i que no necessiten tenir gaires mobles.

Tindrà un preu més elevat de lloguer que un que no en té, per tant en podrem demanar un preu mensual més alt i fins i tot, més mesos de fiança.

Per altra banda, també haurem de fer una inversió inicial més elevada en la compra dels mobles i la seva posterior instal·lació. A més a més, també haurem de donar suport al nostre inquilí en cas de que algun moble s’espatlli o s’hagi de renovar per l’ús habitual.

Avantatges i inconvenients de llogar un pis amb mobles si som inquilins

Si volem llogar un pis de forma ràpida, no disposem de mobiliari i la nostra mobilitat geogràfica per diferents raons es habitual, una molt bona opció es la de llogar un pis que estigui equipat amb mobles i electrodomèstics.

Ens estalviarem fer mudances, carregar amb mobles, caixes i haver de patir tots els contratemps i problemes que això suposa.

Per altra banda, com desavantatges, el pis sempre tindrà un preu més elevat en comparació amb un pis sense mobles, haurem de pagar un import inicial en fiances més elevat i en cas de deixar el pis, haurem de tenir en compte de no fer malbé cap moble ni electrodomèstic per tal d’evitar problemes amb el nostre llogater i el retorn de la nostra fiança.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *