, ,

Com evitar la morositat al llogar el teu pis?

A l’hora de llogar el nostre pis o habitatge, ens podem preguntar el que passaria si l’inquilí deixa de pagar. Es una qüestió molt important i que cal tenir en compte abans de donar el pas.

Però, tenim bones noticies, es possible evitar inquilins morosos i tenim eines al nostre abast per evitar-ho. A continuació t’explicarem alguns consells molt interessants.

Cal conèixer al nostre llogater

Les primeres impressions son molt importants, però no ens podem deixar sorprendre només per això. Cal conèixer més a fons el nostre possible inquilí i saber mes dades sobre la seva situació personal, econòmica i laboral.

D’aquesta manera ens podrem assegurar que compta amb medis per poder llogar el pis i evitar que es pugui convertir en un inquilí problemàtic en el tema dels pagaments de les mensualitats o els subministraments.

Tenim a la nostra disposició un Fitxer d’Inquilins Morosos , es tracta d’una base de dades a nivell nacional on podrem consultar l’historial d’impagaments del nostre possible inquilí o inquilins.

Fer el contracte de lloguer

Una vegada hem conegut més a fons el nostre possible llogater, podrem tenir més garanties per signar el contracte d’arrendament del pis o habitatge. Una vegada signat i revisades les clàusules, ens assegurarem que en cas de tenir problemes en el lloguer, tant el propietari con el llogater, hauran de respondre a les obligacions i drets de la Llei d’Arrendaments Urbans o LAU.

Comptar amb un servei professional de lloguer

Comptar amb els serveis d’una agència especialitzada, també ens pot ajudar a tenir més garanties per a gestionar el lloguer del nostre habitatge, trobar bons inquilins i mediar davant qualsevol problema.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *