, ,

Consells pràctics per llogar un pis si ets jove

Si ets jove i t’estàs plantejant la possibilitat d’independitzar-te fora de casa dels teus pares i fer un dels passos més importants per tu i la teva vida, es molt habitual que tinguis molts de dubtes sobre quines son les millors opcions.

Lloguer, compra, viure sol, en parella, amb companys, compartir pis, llogar una habitació, on fer-ho…. com veus, hi han moltes possibilitats i ens podem plantejar moltes opcions.

Si no tens suficient capacitat per comprar el teu propi habitatge i tampoc saps el que et depararà en un futur ja sigui laboral, sentimental o de mobilitat geogràfica, una opció molt encertada es el lloguer. Té molts avantatges però també implica conèixer tot el que comporta.

Llogar té molts avantatges com la inexistència de demanar hipoteca i llargs tràmits, la facilitat de canviar de lloc de residencia, de feina o també ampliar o reduir el tipus de pis o casa de lloguer segons les nostres necessitats, si vivim en parella, sols o tenim fills.

Per altra banda, té alguns desavantatges. No som els propietaris del pis, per tant no podrem fer obres i modificar-lo al nostre gust, el preu del lloguer mensual també pot augmentar, es possible que no ens renovin el contracte i a més a més, la nostra despesa no es revaloritzarà.

Una vegada que ho tinguis decidit i hagis valorat la teva situació econòmica ja només hauràs de buscar el teu pis de lloguer en el lloc que més t’agradi, et puguis permetre i el pis reuneixi totes les característiques que necessitis. Es recomanable que ho facis amb professionals especialitzats que et puguin assessorar i en cas d’algun problema, facilitar-te molt les coses.

Et podran ajudar a buscar el teu pis ideal i seguir pas a pas els tràmits com la paga i senyal, el contracte de lloguer, el pagament de la fiança i l’entrega del pis.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *