, ,

Consells per evitar conflictes amb els nostres veïns

Si has de viure en una comunitat has de saber que es molt important tenir una bona relació amb els teus veïns, tampoc t’has de fer amic de tothom, però si es molt recomanable seguir amb una sèrie de recomanacions per tenir una bona relació i fer la nostra vida més senzilla, fàcil i sense problemes.

Es molt important seguir totes les normés de convivència i ús de les zones comuns. Respectar-les i complir amb aquestes normes farà que tot pugui funcionar de forma correcte, com per exemple, no embrutar les zones comuns, no fer sorolls a altes hores de la nit o demanar permisos per fer obres per poder evitar molèsties als teus veïns.

També en cas de que vulguem organitzar una possible festa o reunió, es molt recomanable avisar amb temps als nostres veïns per evitar molèsties per els sorolls o el moviment de persones.

Col·laborar amb la nostra comunitat de veïns farà millorar la nostra imatge de bon veí, mai se sap quan podem necessitar ajuda, per això convé també fer un cop de mà sempre que puguem per ajudar a altres veïns en les seves tasques quotidianes com deixar alguna eina, guardar les claus de casa per si passa alguna cosa, ajudar amb les bosses de la compra…

En cas de que tinguem algun tipus de problema, dubtes o vulguem suggerir algun aspecte a la junta de vins, convé assistir a les juntes anuals de veïns o en cas de que no siguem propietaris, fer-li arribar al propietari del nostre pis els nostres dubtes o peticions.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *