, ,

Com evitar la morositat en un pis de lloguer?

Si tens un pis en propietat i has arribat fins aquí, segurament et deu preocupar la morositat a l’hora de llogar el teu pis. I es normal, ja que es un dels principals problemes a l’hora de llogar un pis i molts propietaris son reticents a llogar per por a tenir impagats.

Tot i això, hi ha una sèrie de consells a tenir en compte per evitar problemes de morositat.

Busca el teu llogater amb tranquil·litat. No tinguis pressa en trobar el teu llogater. No val qualsevol persona i has de trobar un inquilí que et convingui i que estigui dacord amb les teves condicions de lloguer.

L’elecció d’un inquilí no s’ha de prendre de forma precipitada, ja que ens arrisquem a tenir molts maldecaps i desemborsament de diners importants. Per evitar problemes convé demanar tota la documentació necessària per conèixer si es solvent així com també els seus antecedents com a bon pagador a altres lloguers.

Fes un lloguer amb contracte d’arrendament i completament legal. Per tal d’evitar molts problemes, convé que el nostre lloguer sigui completament legal, tenint un contracte en regla amb totes i cadascuna de les clàusules que han de complir els nostres inquilins. D’aquesta manera també realitzarem un filtre i evitarem molts inquilins amb predisposició a ser morosos.

Una vegada realitzat tot el procediment, si tenim qualsevol problema amb el nostre lloguer podem reclamar judicialment i tenir les de guanyar.

Fer el nostre lloguer amb professionals qualificats. Comptar amb el servei de professionals qualificats en el sector es una garantia addicional a l’hora de llogar el nostre pis. Ens podran assessorar en tot moment quins son els millors procediments a l’hora de llogar i ens ajudaran a trobar l’inquilí adequat.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *