, , ,

Consells per organitzar una cuina petita

Si t’acabes de mudar i el teu pis compta amb una cuina petita, no et preocupis, és un problema molt habitual en molts llocs. El pitjor de tot, és que a més que una cuina sigui petita, és la sensació que estigui tot desordenat o brut.

Per això avui volem donar-te alguns trucs i consells perquè organitzis correctament la teva cuina i et sentis molt millor a casa, recorda que l’ordre dóna molta tranquil·litat.

Organitza els coberts en calaixos organitzadors

Són molt econòmics d’adquirir i són molt millors que tenir els coberts tots barrejats en un altre lloc. Optimitzarem l’espai i ho tindrem tot molt més a mà.

Utilitza prestatgeries auxiliars

Les prestatgeries auxiliars ens permeten posar moltes coses en qualsevol lloc, des de menjar a estris de cuina. Sempre podem aprofitar aquests petits espais i col·locar-los en un lloc que no ens destorbi, a més compten amb calaixos i elements decoratius que faran més atractiva la nostra cuina.

Els penjadors et solucionaran molts problemes

Utilitzar penjadors et serà molt útil, sobretot per col·locar draps de cuina, escumadores, culleres, encenedors de cuina i moltes coses més que tindràs a mà quan necessitis.

Com més llum millor

Si tens finestres, intenta que entre el màxim de llum per elles. Una bona il·luminació donarà la sensació que la nostra cuina és molt més gran, a més que estalviarem en il·luminació.

No sobrecarreguis massa la cuina d’elements decoratius

Sabem que hi ha elements de decoració preciosos per a la cuina, però recorda que el teu espai és limitat, si ho sobrecàrregues massa eliminaràs espais i tot això farà que sentis incomoditat a l’hora d’utilitzar la teva cuina.

Coneixes més formes d’organitzar l’espai en una cuina petita? Volem conèixer-los, recorda que pots comentar a la caixa de comentaris.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *