,

4 hàbits per tenir el teu parquet perfecte

Tens un pis de lloguer amb parquet i t’agradaria que llueixi com el primer dia en tot moment?

A continuació t’explicarem 4 passos molt senzills perquè sempre tinguis el teu parquet net, brillant i en bon estat.

Netejar-lo correctament

El parquet necessita tenir més cura que qualsevol altre tipus de sòl. Per tant necessitarem productes fets per a tal fi i seguir les instruccions del fabricant.

Necessitarem detergents especials per parquet, una mopa, sprais i cera per abrillantar. Sobretot hem de tenir cura de no abusar amb l’aigua, ja que podríem deteriorar molt ràpidament el nostre parquet.

Evitar que la llum del sol directe

Un excés de llum del sol pot deteriorar molt ràpidament el parquet, ja que es menjarà el seu color a la vegada que ho deixarà molt ressec.

El sol es beneficiós per a qualsevol llar, així que es important evitar les hores més fortes de llum sobre el nostre parquet, sobretot els mesos d’estiu.

Fer servir cera per parquet i/o olis especials

Si volem lluir el nostre parquet brillant i net, haurem de fer servir ceres i olis especials per parquet. De tant en tant haurem de nutrir el terra amb cura i netejar-lo amb una baieta perquè llueixi com el primer dia en tot moment.

Ves amb compte amb les sabates i mobles

En la mesura de les teves possibilitats, has d’intentar evitar trepitjar amb les sabates del carrer, ja que amb el temps el parquet es deteriorà molt més ràpidament. També serà necessari anar amb cura a l’hora de moure mobles, ja que aquests poden ratllar el nostre parquet molt fàcilment.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *