,

Què fa que un habitatge de lloguer sigui més demandat?

En el món immobiliari, no hi ha un únic tipus de perfil d’habitatge en lloguer, no obstant això d’acord amb la ubicació de l’immoble que es desitja llogar existeixen perfils més demandats que reuneixen característiques comunes, en el present post hem volgut analitzar Què fa que un habitatge de lloguer sigui més demandada?

Les característiques que fan un habitatge atractiu per a llogar depenen en gran manera de la zona de la ciutat on es trobi situada i de les característiques de la pròpia urbs; vegem alguns exemples d’això, en les zona central de les grans ciutats en general es busquen immobles petits, preferiblement moblats, en les zones perifèriques i residencials es busquen immobles més grans i sense moblar.

Mentre que les zones d’influència d’universitats i centres d’educació superior es busquen habitatges amb diverses habitacions i de ser possibles estiguin moblats. Aquests exemples permeten comprovar que la demanda d’una mena de perfil d’habitatge variarà segons la zona de la ciutat en la qual es vulgui llogar, no obstant això existeixen alguns requisits que són comuns a tots els habitatges de lloguer.

  • Estat general de l’habitatge: la neteja i funcionament de l’habitatge és un factor primordial perquè l’habitatge sigui atractiva per a llogar, és important que estigui ben pintada, que funcionin bé les aixetes, les instal·lacions elèctriques, les persianes i cortines i la calefacció; a més ha d’estar bé neta.
  • Serveis públics: la facilitat d’accés a serveis públics com a autobús o metre, comerços, escoles, centres de salut, entre altres fan més atractiva un habitatge de lloguer.
  • Comptar amb els documents necessaris: disposar de la cèdula d’habitabilitat i el certificat d’eficiència energètica és un factor que pot influir en la selecció d’un immoble en lloguer, així com tenir al corrent tots els pagaments relacionats amb l’habitatge.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *