,

Prepara el teu pis per el fred de cares a aquest hivern

De cares a l’arribada de l’hivern i les baixes temperatures, es aconsellable preparar-nos per tenir la nostra llar a punt, de manera que el fred no ens agafi de cop i poguem estalviar en el nostre consum d’energia.

A continuació us donarem alguns consells per que estigueu a casa ben calentons.

Revisar les filtracions d’aire: mes que buscar com escalfar-nos, es aconsellable buscar llocs on l’aire calent es pot escapar o llocs on pugui entrar el fred. D’aquesta manera l’estalvi en calefacció i el confort serà molt superior.

Revisar els nostres sistemes de calefacció: es aconsellable revisar la nostra caldera, purgar els radiadors i comprovar que la instal·lació estigui en bones condicions. Si cal, es millor trucar a un tècnic que ens pugui ajudar en aquestes tasques.

Tenir en compte la llum natural: la llum natural ens ajudarà a que la nostra llar estigui calenta molt més temps. De manera que es aconsellable aprofitar tota la llum possible de finestres, balcons, portes amb finestres…

Els tèxtils també son importants: tingues en compte que fer servir mantes, catifes o roba d’abric també ens ajudarà a combatre les baixes temperatures, de manera que fes servir tots aquests elements tant per abrigar la teva llar com per la seva decoració.

 

 

 

Ja has preparat casa teva per l’arribada del fred? Recorda que ens ho pots comentar a la caixa de comentaris.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *