On trobar pisos de lloguer a Figueres sense mobles?

Si has arribat fins aquí segurament hagis d’estar buscant un pis de lloguer a Figueres sense mobles. I és que llogar un pis amb o sense mobles és de les preguntes que més inquilins es pregunten a l’hora de buscar un pis de lloguer.

Tant inquilins com a propietaris es fan aquesta pregunta, ja que un pis disposi o no de mobles té una sèrie d’avantatges i desavantatges per a ambdues parts.

Per al propietari en primera instància suposa realitzar un desemborsament inicial en comprar mobles, ja que això comporta a augmentar el nombre de persones que busquen un pis amb mobles, però alhora, hi ha inquilins que ja disposen dels mobles de la seva anterior habitatge i busquen un pis totalment buit on poder mudar-se i portar-se allà totes les seves coses.

Tant una opció o una altra és bona segons les necessitats de cada cas per al propietari del pis, encara que això comportarà alguna sèrie d’obligacions i responsabilitats per a ambdues parts, que d’altra banda, també es veuran reflectides en el preu mensual del lloguer.

Si ets una persona que està buscant un pis de lloguer a Figueres sense mobles, a Finques Trilla et podran assessorar en la millor manera de trobar l’habitatge que estàs buscant. Són professionals amb anys d’experiència que operen a la ciutat de Figueres i que sens dubte t’ajudaran a trobar el que necessites perquè només hagis de preocupar-te de la teva mudança, de triar la zona i decorar la teva nova llar al teu gust.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *