,

Com anunciar un pis per llogar-lo?

Normalment una persona que vol llogar el seu pis, sol trigar uns  12 a 15 dies en llogar-lo i fa servir el seu telèfon mòbil personal com a medi de contacte.

Però aquestes dates poden variar molt segons el tipus d’habitatge, el preu, si el pis es atractiu, es a una bona zona i està ben cuidat. També es important tenir en compte com l’anunciem, així com la seva descripció, les seves característiques i les imatges, que han de transmetre realment una bona impressió si volem llogar-lo de forma ràpida.

Característiques del pis

Es molt habitual trobar anunciat pisos que pràcticament no donen cap informació sobre les seves característiques, així com els metres quadrats, numero d’habitacions, si té o no ascensor o el preu, un aspecte molt important.

Altres aspectes importants es indicar si el pis compta amb mobles o no, si disposa de calefacció, parking comunitari o terrassa, així com la qualificació energètica, un tràmit obligatori si volem llogar o vendre el nostre habitatge o pis.

Situació

La situació del pis es un altre aspecte important a indicar, ja que els inquilins poden tenir necessitats diferents en una mateixa ciutat. Si es pis es al centre, a les afores, disposa de serveis públics com escoles o hospitals, estació de tren o bus… es de vital importància indicar-ho ja que les possibilitats de llogar el pis més fàcilment pugen.

Fotografíes

Cal tenir en compte fer unes bones fotos abans d’anunciar el nostre pis de lloguer. Fer imatges amb una bona llum natural, tenir cura de la decoració del pis i la seva neteja en el moment de fer les fotos, i també incloure un bon numero de fotos on es puguin veure de diferents angles les habitacions, lavabo, cuina, menjador, rebedor, terrassa, portal…. seran importants per no haver de fer visites on el possible inquilí no estigui segur del que es trobarà realment.

Si vols llogar el teu pis, no vols tenir-te que preocupar i fer-ho amb totes les garanties, contacta amb Finques Trilla. Professionals del sector immobiliari de Figueres t’assessoraran per llogar el teu pis el mes ràpid possible.

This post is also available in: Spanish

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *